Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

727 commentaren van in totaal 727 beoordelingen
Verkoop
A. Bresser (Rhoon)
05/12/2018
9

Goede locatie. Vriendelijk en goed geholpen.

Service
P vZomeren (Barendrecht)
05/12/2018
7

Er is de laatste tijd TE veel veranderd daar , te veel verschillende gezichten. Vertrouwen moet weer opgebouwd worden. Hoop echt van harte dat straks als jullie verhuisd zijn , er GENOEG PARKEER RUIMTE KOMT , er een mooie nette balie alleen voor Toyota komt , niet samen met Peugeot . Dat wekt geen vertrouwen .

Service
Desiree
30/11/2018
9

Het enige was dat de auto niet netjes en schoon was afgeleverd..kon niet zien dat deze was gestofzuigd..

Service
ditzler (spijkenisse)
30/11/2018
10

Ben zeer tevreden.

Service
Kees Doornheijn (Hoogvliet)
29/11/2018
9

Kom er al 35 jaar. Als het niet goed was zat ik al lang bij een andere garage / dealer

Service
Els Kolff (Schiedam)
23/11/2018
10

De garage van Louwman in Poortugaal kan ik zeer zeker aanbevelen, het personeel is vriendelijk en zakenkundiger, word goed en schoon gewerkt en de uitleg over de werkzaamheden zijn uitgebreid en begrijpelijk; de wachtruimte is een prettige plek en van alle gemakken voorzien en geen vervelende plek om te wachten.

Service
Han Anthonio
23/11/2018
10

Vriendelijke en servicegerichte medewerkers, die je goed helpen.

Verkoop
hans (hoogvliet)
23/11/2018
10

Zeer vriendelijk en deskundig en je wordt goed en duidelijk ingelicht en op de hoogte gehouden tijdens het gehele aankooproces.

Service
Dhr.Van den Berg (Poortugaal)
09/11/2018
9

Goed en klantvriendelijk.

Service
Duchenne
09/11/2018
5

Kunnen geen proefrit aanbieden voor een nieuwe prius plus.

Service
P.Rooimans
09/11/2018
8

Ik mis de voormalige sfeer door de toenmalige eigenaren, het is zakelijker geworden. Plus het feit dat de zaak uit Poortugaal verdwijnt zal veel klanten gaan kosten.

Service
Ton Meenhorst (Heerjansdam)
09/11/2018
8

Vriendelijk, duidelijk, afspraken correct. Alleen jammer dat het geen duidelijke Toyota dealer is.Geen logo's documentatie etc..De showroom ergens achterin.

Service
J. Wolters (Rhoon)
02/11/2018
10

De service is uitstekend, nog nooit gehad dat ik terug moest voor een probleem na een servicebeurt. Ook de communicatie vooraf over te verrichten werkzaamheden, de prijs en de communicatie achteraf, met eventuele adviezen is uitstekend.

Service
Mw Korbee
02/11/2018
8

Uitstekende service, veel kennis van de auto en het merk. "For the love of Toyota" straalt van de werkzaamheden af. Ik heb een wat ouder model Yaris en die rijdt mede dankzij goed onderhoud prima. Het enige echte nadeel wat ik kan vinden, is dat men heel erg op verkoop van extra services / werkzaamheden gericht is (anders dan de noodzakelijke services / werkzaamheden). Maar voor mij is dit niet hinderlijk.

Verkoop
Dhr R Boers (Hoogvliet)
29/10/2018
8

De service is goed,jammer dat ze de showroom moeten delen met een ander bedrijf.

Service
John van Eeten
29/10/2018
10

Ik ervaar een hoge mate van klantvriendelijkheid, word vakkundig en snel geholpen.

Service
mevr. M. Jonker
29/10/2018
10

Ondanks dat ik een 14 jaar oude auto heb en meestal maar 1x per jaar kom, word ik altijd vriendelijk en correct geholpen. Fijn is, dat je zelf een afspraak kunt plannen via internet. Als je er op wil wachten is er koffie+ en een krantje. Het werk (onderhoud, keuringen en reparaties) is altijd netjes en tegen de afgesproken prijs uitgevoerd (bij eventueel onverwachte, duurdere reparaties wordt eerst overlegd).

Service
Mw E. Smol
29/10/2018
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Tot dusverre zijn alle problemen met de auto altijd professioneel en naar tevredenheid opgelost, met vooraf een kosten opgaaf. Ik heb veel vertrouwen in de dealer. De wachtruimte is prettig en daar wacht altijd een lekkernij met koffie voor wie wil.

Service
franken (rotterdam)
18/10/2018
9

goede en duidelijke service

Verkoop
Jolanda van Vliet (Rotterdam )
17/10/2018
10

Professioneel en vriendelijk

Service
Maup Hameeteman (Rhoon)
17/10/2018
9

Erg tevreden

Service
P.Schuitemaker (Spijkenisse)
11/10/2018
10

De service is goed.

Service
Haval Souri (Spijkenisse)
05/10/2018
10

Ik ben klant bij louwman portugaal al 12 jaar,de mensen bij werkplaats receptie en ook bij de verkoop afdelijng zijn vriendelijk met hun klanten en ik krijg een uitleg over de reperatie en prijsopgave en zij maken hun afspraken

Service
Karin Polder
05/10/2018
10

Klantvriendelijke garage waar niets teveel is en waar de "ouderwetse" ons kent ons sfeer hangt

Service
Mevr.E.Kornet (Spijkenisse)
02/10/2018
10

Wij zijn al jaren klant nooit klachten gehad, prima zo.

Service
Gerard Schuitemaker (Rhoon)
26/09/2018
9

Sinds vele jaren een Toyota klant bij Toyota Poortugaal.. In 2017 een nieuwe Toyota aangekocht. Aflevering naar volle tevredenheid. Kleine probleempjes werden direct opgelost. Na aflevering geen problemen gehad. Eerste jaarbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd zonder bijkomende kosten.

Service
J.M. Dijkmans
25/09/2018
9

Omdat de medewerkers het heel druk hebben en erg hun best doen.. Ze zijn vriendelijk en beleefd. Matten in auto waren gestofzuigd en mederwerker aan de receptie hielp mijn sleutel weer aan mijn sleutelbos te hangen.

Service
Dhr J.A.H. Kleijnjan (Hoogvliet-Rt.)
20/09/2018
9

Vakbekwame medewerkers en zeer klant vriendelijk. Werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.Door de prima onderhoud aan mijn Yaris uit 2004, is deze nog steeds in showroom staat.

Service
Dhr. Hoedemaker (Spijkenisse)
19/09/2018
10

Altijd een klantvriendelijke, zakelijke en duidelijke afhandeling. Goede service en vaak een stapje extra voor de klant. Uitstekend!

Service
Jan van Kranenburg (Spijkenisse)
13/09/2018
5

Auto was voor een beurt en apk, zou 2 uur duren en heeft bijna 3 uur geduurd. Mijn auto stond al 3 kwartier buiten klaar maar bij de receptie blijkbaar geen tijd. Er werd ook mede gedeeld dat mijn remblokken en schijven aan de voorzijde vervangen diende te worden. Na zelf gecontroleerd te hebben was beide voorlopig niet nodig. Remblokken waren nog minimaal 6 mm dik en oude remschijven was 1,5 mm dunner als de nieuwe remschijven. Verkeerde informatie dus.

Service
Loes de Keijzer (Hoogvliet)
13/09/2018
10

De afspraken zijn perfect nagekomen en er waren geen onverwachte kosten bijgekomen: gewoon goed

Service
Hennie berghout (Pernis)
07/09/2018
10

Goed geholpen en vriendelijke behandeling aan de balie

Service
marco ringeling (spijkenisse)
06/09/2018
9

zeer klantvriendelijk

Service
S ponsen (Spijkenisse)
06/09/2018
9

Alles is heel goed gedaan zover ik kan beoordelrn.

Service
D.F (Rhoon)
05/09/2018
7

Auto niet gewassen, stond wel op afvinklijst. Bedrag tel airco reparatie kwam in eerste instantie niet overeen met mondeling afgesproken bedrag. Rubbers moesten binnen paar maanden alweer vervangen worden na een zeer warme zomer en een paar regenbuien. Merkwaardig.

Service
Linda Remeijer
05/09/2018
9

Vriendelijke en correcte benadering en ook met humor, heel goede service

Service
Mevr. Santokhi
05/09/2018
10

Medwerkers heel vriendelijk en goed uitleg gekregen over de uit voeren werkzaamheden.Waarna de werkzaamheden ook goed zijn uitgevoerd en uiteindelijk ook een schone(re) auto terug gekregen.

Service
Y.Frietman (Hoogvliet)
05/09/2018
10

Goede service,prettige sfeer.Duidelijke uitleg en fijne koffiehoek.

Service
Den Roozenburg
29/08/2018
9

Personeel straalt vertrouwen uit en zijn betrokken met ons als Toyota klant. Veel klanten komen al jaren, ik vanaf 1995 bij Toyota. Complimenten voor de Louwman formule en het personeel die het tenslotte moet uitvoeren. Toppers zijn het die een extra stapje voor je doen om het zoveel mogelijk naar je zin te maken. Veel succes

Service
Mevrouw Hoogvliet
21/08/2018
9

Louwman Poortugaal is een fijne dealer met een prima werkplaats. Alle contacten en uitgevoerde werkzaamheden zijn naar tevredenheid verlopen. Ik breng mijn auto met een gerust hart, sta nooit voor verrassingen.

Service
E van Koolwijk (Rotterdam )
10/08/2018
9

Vriendelijk en vakkundig personeel zowel op de werkplaats als op Verkoop

Service
Cock Pille (Hoogvliet)
08/08/2018
10

ik ben zeer tevreden over mijn dealer. Het is voor mijn auto en mij een vertrouwde en veilige haven.

Service
Frans schreuder (Poortugaal )
08/08/2018
10

Ben zeer te vrede hoop alleen dat hij niet weg gaat uit poortugaal

Service
S. Van der priem (Spijkenisse )
08/08/2018
10

Ik word altijd naar tevredenheid geholpen

Service
Henk Adams (Rotterdam)
26/07/2018
10

Rijden al vele jaren met een Toyota en nimmer problemen gehad. Het jaarlijkse onderhoud werd altijd uitstekend uittgevoerd.

Service
G. van den Eijk (Rhoon)
25/07/2018
10

Er was niets op aan te merken.

Service
C.Van den berg (Spijkenisse )
24/07/2018
10

Top dealer.Kan wel beter qua parkeren op het terrein,maar ze helpen altijd

Service
Datema.HJ (Hoogvliet )
19/07/2018
8

Parkeerplaats staat erg vol en niet overzichtelijk. Dit verdiend echt een verbetering.

Service
CA.Schermers (Rhoon)
12/07/2018
9

Snelle af werking en korrekte monteurs.

Service
C.Henzel (Poortugaal)
11/07/2018
10

Mijn ervaring is altijd zeer goede services,en vriendelijk personeel,echt een aanrader!

Service
A Boender (Poortugaal)
09/07/2018
8

Omdat ik niet in orde was hebben ze de auto opgehaald en smiddags weer thuisgebracht

Service
Kees de Otter (Hoogvliet)
09/07/2018
9

al jaren klant, altijd goed behandeld

Service
Martha Schippers (Hoogvliet)
02/07/2018
10

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

Service
E.Pieterse. (Rotterdam)
28/06/2018
9

correcte behandeling en goed ingelicht over de uit te voeren eventuele reparaties.

Service
Dhr. van Sasse van Ijsselt
27/06/2018
8

Vriendelijk net personeel. Goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat extra kosten betreft. Alleen jammer dat men vergeten was de achterbak te stofzuigen

Service
Henk Eulderink (Rotterdam)
27/06/2018
9

als er een verandering is in de service, wordt er altijd contact met ons op genomen

Service
Cor Dijkman (cor dijkman Rhoon)
21/06/2018
8

is OK.

Service
Dirk van den Berg (Barendrecht)
20/06/2018
10

Ik heb al aangegeven dat ik heel tevreden ben ook hoe je te woord wordt gestaan en de afspraken worden goed nagekomen

Service
John Paulissen (Poortugaal)
20/06/2018
10

Zeer deskundig, correct en vriendelijk personeel. Mijn complimenten!

Service
Joop Kooijman (Spijkenisse)
20/06/2018
9

Geen 10 want het parkeren is een ramp. Ik heb mijn auto op een parkeerplaats voor fietsen en bromfietsen moeten parkeren. Tevens de tel. bereikbaarheid is zeer slecht.

Verkoop
Lisa
20/06/2018
0

De manier van communiceren (vrijwel niet), niet serieus omgaan met je klanten, procedure niet opvolgen, fouten maken, beloftes maken die niet nagekomen kunnen worden.

Service
Mevr. CMM Niepce Sweers (Hoogvliet Rt)
13/06/2018
9

Kortom gezegd Louwman Poortugaal is bekwaam en vriendelijk voor zijn klanten.

Verkoop
Bram Ghirrao (Hoogvliet Rotterdam)
12/06/2018
9

Vriendelijke medewerkersLocatie is goed alleen beetje aan de krappe kant

Service
Franny van Zuylekom (Spijkenisse)
12/06/2018
9

Klantvriendelijk. Duidelijke uitleg. Goede service, door diverse extraatjes. Bijv. iets lekkers op tafel. Servicepas, waardoor je lampjes gratis vervangen worden, olie bijgevuld etc.

Service
Willem Corbet
07/06/2018
10

ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service.

Service
Alex Bussenius
06/06/2018
8

Vertrouw adres en de auto is in goede handen van de monteurs.

Service
Mevrouw J van den Hoven
06/06/2018
9

Betrouwbaar en duidelijke uitleg, vlot geholpen

Service
Sharon
06/06/2018
5

Sinds het samen is gegaan met Peugeot vind ik de service stukken minder. Er gaat altijd wel iets mis met een afspraak (geen leen auto, leen scooter niet opgeladen en geen laadkabel). Maak ik een afspraak omdat de airco het niet doet, plannen ze alleen een diagnose in en kan de auto niet gerepareerd worden. Hier had ik geen zin in dus nieuwe afspraak gemaakt zodat dit wel kon, werd ik gebeld dat de reparatie toch niet uitgevoerd kon worden en ik later terug moest komen. Uiteindelijk na flink aandringen is de auto wel direct gemaakt. Over de prijs hebben we het maar niet... de kwik fit was 200 euro goedkoper en dan heb je ook geen origineel onderdeel. Ik vind het erg jammer dat ik deze ervaringen heb en overweeg toch een andere garage. Medewerkers zijn wel altijd vriendelijk, nu nog de zaakjes verder op orde brengen.

Service
Acw.schipper (Spijkenisse)
01/06/2018
10

Word er altijd zeer correct behandeld

Service
R. Maarsen (Spijkenisse)
01/06/2018
8

Klantvriendelijk, goede service en oplossingsgericht. Vooral omdat ik een al wat oudere auto heb is dit prettig.

Service
Wil van opstal
01/06/2018
7

Nogmaals navigatie hoort standaard erbij te zijn voor deze prijs van een nieuwe auto,om daar €1000 voor te betalen is absurd

Verkoop
Barbara Haas
29/05/2018
10

Nooit een Toyota gereden en nooit een nieuwe auto gehad. Was een hele belevenis.

Service
Ton Mijling (Barendrecht)
29/05/2018
10

Goede service . Juiste prijsopgaaf. Geen klachten.

Service
R.bierbooms
28/05/2018
8

parkeren is lastig in verband met de beperkte beschikbare ruimte op de huidige locatie, dit is het enige minpunt .

Service
Ingrid
25/05/2018
7

Een goede garage, de werkzaamheden zijn, volgens mij, goed uitgevoerd.

Service
J. Maat (Rotterdam)
24/05/2018
8

Goed uitgevoerd, nadat de eerder afgesproken datum voor de onderhoudsbeurt was verzet. Receptie geeft een wat chaotische indruk; iets klantvriendelijker mag. De auto parkeren is een ramp.

Service
Henny Tjeng (Spijkenisse)
23/05/2018
9

Ze zijn erg vriendelijk en aardig.Met geduldig toelichtinge n naar mijn geven over wat ze gedaan hebben met mijn auto.Alles wat ik vraag,kreeg ik eengoede antwoord.Ik ben erg tevrede.

Verkoop
Joshua Augustin (Spijkenisse)
22/05/2018
9

Nette dealer met nette personeel. Snel en kundig geholpen.

Service
Auguste S (Poortugaal)
17/05/2018
10

Duidelijk over wat er gebeuren moet en naderhand een uitstekende uitleg erover. Altijd vriendelijk.Meedenkend met de klant.Hoewel het lastig is om de auto kwijt te kunnen, wordt er altijd goed mee omgegaan als de auto lastig is neergezet door mij.

Service
Piet van Kraaij (Hoogvliet-Rotterdam)
16/05/2018
4

Mijn leenfiets stond niet klaar, na 10 minuten gevonden, er is mij bij het maken van de afspraak niet op de mogelijkheid van een scooter gewezen. Mijn auto heb ik om 8.15 's morgens gebracht, deze was met een kleine beurt pas om 16:15 uur klaar. Ik heb zelf zesmaal gebeld, waarvan viermaal de telefoon niet werd opgenomen, ik heb van 16:30 tot 17:30 uur op mijn factuur moeten wachten die bleek reeds opgemaakt te zijn en in de werkorder te zitten. Diverse klanten werden eerder geholpen. Bij thuiskomst ontdekte ik op mijn lederen achterbank een zwarte veeg van een overal, waarschijnlijk met het testen van mijn veiligheidsriemen gebeurd. Twee jaar geleden bij u een nieuwe dure accu laten plaatsen, die net zoals de vorige na een paar weken vakantie leeg is, dit gemeld met dat mij destijds beloofd is dat dit over zou zijn, u heeft weer geen oorzaak kunnen vinden. Er bleek op deze dag onderbezetting door de mei vakantie.

Service
J.Streefkerk (Barendrecht)
14/05/2018
10

Vriendelijk,gastvrij, goede uitleg over de beurten.Alles gebeurt in goed overleg

Service
R van den Berg (Poortugaal)
09/05/2018
9

Vriendelijke mensen -snel en goed

Service
J.pels (Hoogvliet)
02/05/2018
10

top

Service
L. Mulder (Rhoon )
02/05/2018
10

Ik ben al sinds 1989 een uiterst tevreden klant.

Verkoop
Anton Smeets (Hoogvliet)
25/04/2018
10

Geen klachten, goed geholpen door verkoper, nette showroom.

Service
Dhr.J.van Eeten (Hoogvliet)
25/04/2018
8

geen 10 maar een 8 en dat komt omdat deze dealer inmiddels ook dealer is van Peugeot en het parkeren bij de vestiging wat chaotisch is vanwege de heersende drukte aldaar.

Service
Sarah Starrenburg
19/04/2018
10

Een hele fijne ervaring, de garage is eerlijk en oprecht. Je betaalt niets meer dan daadwerkelijk nodig is, en vooraf bespreken ze de kosten met je. Ik heb slechts een uurtje hoeven wachten tot ik mijn auto weer mee mocht nemen. Een hele fijne garage, ik ga nergens anders meer heen.

Service
Mevr M van Dijk (Spijkenisse)
18/04/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Ton Verhoeven (Hoogvliet-Rotterdam)
18/04/2018
10

Sinds de aanschaf van de auto alleen maar positieve ervaringen, zowel op het gebied van garantie (buitenspiegel links vervangen), uitvoeren onderhoud en in 2017 ook met schadeherstel via Valstar in Pijnacker.

Service
Wilco Born (Rhoon)
18/04/2018
8

Goede service, altijd bereid om te helpen. Een auto rijden kost geld maar men denkt bij deze vestiging mee om enigszins kosten te beperken. Bij mij ging dit om het profiel van de banden. Men heeft gemeten en vond het (gezien mijn kilometers) nog niet nodig om tot vervanging van de banden over te gaan terwijl ik had aangegeven dat m.i. de banden voor vervanging in aanmerking kwamen.

Service
Cees Mastenbroek (Spijkenisse)
12/04/2018
9

goede afwikkeling en service

Service
A.C.van der Stelt (Spijkenisse)
09/04/2018
8

Goede ontvangst en vlotte afwikkeling van servicebeurt

Verkoop
Dhr. G.Langerak (Hoogvliet)
09/04/2018
10

Service is heel goed, en we worden heel goed van advies voorzien

Service
pm seip (rhoon)
05/04/2018
9

altijd goed

Service
van Zellem (Spijkenisse)
05/04/2018
8

Tevreden

Verkoop
Mieke (Spijkenisse)
28/03/2018
8

Was kort maar erg goed

Service
R. vd Driesche
28/03/2018
10

Jaarbeurt inclusief APK is weer perfect uitgevoerd, en er is netjes gebeld voor uitvoeren van extra werkzaamheden. Communicatie en service gerichtheid van receptie was zeer goed.

Service
A. J. de Ruiter (Rhoon)
21/03/2018
8

Tevreden over dealer en garage

Verkoop
Arie Muizer (Poortugaal)
21/03/2018
10

Dit is mijn derde Toyota en ik ben zo'n twintig jaar klant en nog nooit heb ik ook maar iets negatiefs meegemaakt. Ik ben altijd vriendelijk en bekwaam geholpen en waardeer dit enorm, laten we zo doorgaan.

Service
Gerard Doorduin (Rozenburg)
21/03/2018
8

Ben tevreden over alle zaken , aangaande Louwman Poortugaal.Maar nobody is perfekt en dat geldt ook voor deze vestiging.Blij streven om op dit niveau te acteren. S6

Service
petra (rhoon)
21/03/2018
8

service vrouwvriendelijk

Service
Henk de Jonge (Spijkenisse)
15/03/2018
10

Receptie en werkplaats medewerkers erg vriendelijk

Service
R.spiljard (Spijkenisse)
15/03/2018
9

Zover ik ervaring heb met de dealer ben ik zeer tevreden

Service
Anja van det gun (Spijkenisse)
12/03/2018
8

Tevreden goede info etc.

Service
Dhr. Vis (Rotterdam)
09/03/2018
8

Heb vorig jaar een occasion Toyota Prius aangeschaft en ben goed te spreken over de service en garantie. Bij een onverwacht mankement aan de auto werd dit onderdeel snel vervangen en kreeg ik een vervangend voertuig om die periode te overbruggen.

Service
Carlos Roque (ruigenhoek 22 3085EN)
07/03/2018
10

ze zijn vriendelijk en zeer profissionel.

Service
Piet Corveleijn
07/03/2018
8

Ik vind, sinds Blauwendaal er bijgekomen Dat er verschrikkelijk weinig parkeerruimte voor onze beste Toyota`s aanwezig is.Bovendien als men van de receptie richting Toyota wil, kom je eerst langs veel mooi gepoetste auto`s waar men wel eens kan blijven hangen! Dus Toyota is een beetje weggestopt, zonde.

Service
Henk Bergervoet (Spijkenisse)
21/02/2018
9

Vriendelijke maar vooral deskundige behandeling!

Service
D.S (Hoogvliet)
14/02/2018
6

Deze dealer zou zich kunnen verbeteren door meer parkeerruimte aan te bieden aan de bezoekers van de werkplaats. Indruk bestaat dat er veel parkeerruimte gereserveerd is voor de verkoop .

Service
Ria van Keulen (Rhoon)
26/01/2018
8

Goede service en netjes geholpen, ook de nota was zoals van tevoren opgegeven geen onverwachtse kosten achteraf

Service
Willem van Dieijen (Rhoon)
03/01/2018
9

Ben al lang klant. Wordt altijd prettig geholpen. Wel jammer dat winterwielenwissel niet binnen 1week kan afspreken. De weersverwachting loopt ook niet 3 weken vooruit en vaak is november te warm voor winterbanden.

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Alles is perfect.

Service
Martin (Poortugaal)
28/12/2017
8

Goede service en klantgerichtheid

Service
P.C. Schuitemaker (Spijkenisse)
28/12/2017
10

Goede service

Service
E.W. Kraak (Rhoon)
27/12/2017
8

Ondanks verwarring over wachttijd is dit toch netjes opgelost.

Service
Anoniem
21/12/2017
8

ligt voor mij tussen 2 metrostations in.

Service
Anoniem
20/12/2017
5

Afspraken die gemaakt worden op het web worden later verzet omdat die plekken er niet zijn.Ik twijfel aan het eerlijke advies sinds het Louwman Poortugaal is geworden

Service
Arie Kruithof (Pernis)
20/12/2017
8

De werknemers van Toyota Louwman zijn uiterst correct vriendelijk netjes beleefd behulpzaam nog nooit een klacht gehad na een service beurt . Ook de berichtgeving is altijd op tijd en juist .

Service
michielsen wa (spijkenisse)
20/12/2017
8

de totale ruimte voor je auto is zeer slecht ,er is ook een ander merk dat gebruik maakt van deze parkeer ruimte (kan veel beter)

Service
Anoniem
13/12/2017
10

zeer correct en vriendelijk personeel, prima service. Gewoon een goede garage!

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Het kan altijd beter aan vrolijkheid

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Vriendelijk, correct, behulpzaam en werkzaamheden goed uitgevoerd

Service
Anoniem
04/12/2017
9

Vakkundigheid, volledigheid, servicebereidheid zijn prima.

Service
A.LACHMAN (Barendrecht)
01/12/2017
6

De service kan altijd beter de telefonisch bereikbaarheid kan altijd beter

Service
Ad van Popering (Maassluis )
29/11/2017
9

Fijne garage, goede service

Service
Anoniem
23/11/2017
9

men krijgt duidelijke uitleg wat er is gedaan, en personeel is zeer service gericht.

Service
dhr.G.van Eersel (Barendrecht)
22/11/2017
9

Staan altijd klaar voor kleine reparaties of hulp en zijn altijd vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Ik ben sinds jaren klant en ben nog nooit teleurgesteld over service-klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
13/11/2017
8

Altijd goed contact met alle medewerkers. Er wordt kwaliteit geleverd. Samenvoeging met Peugeot is wat mij betreft geen succes. Peugeot overheerst in deze vestiging en parkeerprobleem is verminderd maar nog niet geheel opgelost helaas.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn auto

Service
Anoniem
02/11/2017
10

vriendelijk, attent vol , goede service en uitleg

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Goede locatie, vriendelijk personeel

Service
Mevrouw C.p.j.m. Van Hulst (Berkel en Rodenrijs)
01/11/2017
7

Eerdere ervaringen waren altijd positief. Bij de tweede beurt van mijn Aygo heeft mijn man die hem gebracht heeft geen goed gevoel gekregen . Afspraak was om 8uur maar er waren vijf auto's voor de Aygo De auto kwam normaal gesproken gewassen en gestofzuigd terug nu was alleen de bestuurdersplaats gestofzuigd. Er kon niet met een credit kaart betaald worden.

Verkoop
Alfred Blokhuizen (Spijkenisse)
25/10/2017
8

Het had een 9 kunnen zijn als ze geen kosten in rekening brachten voor een leenauto, terwijl mijn eigen auto meer dan een halve dag ingeleverd werd wegens een terugroepactie! Dat incident maakte knap chagrijnig!

Service
leo Gillebaard (Hoogvliet)
25/10/2017
9

Attente en correcte afhandeling van de klachten

Service
IL de Ronde-Lepore (Hoogvliet RT)
23/10/2017
10

Uitstekende serviceVriendelijke personeelPrettige wachtruimteSchoon Alles klopt gewoon.

Service
Frank (Rotterdam)
19/10/2017
7

Goede dealer/werkplaats maar is wel minder geworden sinds Peugeot erbij is gekomen.

Service
B,v.d.Wel (Poortugaal)
17/10/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en de afhandeling, en dAt ben ik al jaren en jaren.

Service
Anoniem
16/10/2017
8

Ik ben wel tevreden met louwman poortugaal

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
10

werd vriendelijk en duidelijk geholpen

Service
Anoniem
11/10/2017
6

Het duurde veel te lang eer er überhaupt een reactie kwam op mijn klacht. De afhandeling door de salesafdeling was ronduit schofterig.

Service
Elizabet Kornet van Heugten (Spijkenisse)
11/10/2017
10

Zeer fijne medewerkers goede sevice kan altijd terecht met vragen.

Service
Anoniem
04/10/2017
9

Vriendelijke hulp. Perfecte planning. Duidelijke uitleg over reparatie.

Service
Anoniem
04/10/2017
8

Altijd fatsoenlijk en correct behandelt.

Service
Anoniem
04/10/2017
3

je kunt je auto niet eens kwijt. Er zijn heel veel auto, waardoor de klant zijn auto aan de aan de kant van de weg moet zetten.maar hier geldt een parkeerverbod.Samen gaan met een andere is prima, maar van een nette zaak naar malle pietje daar zit wel een groot verschil in.

Verkoop
Harry van Bennekom (Hoogvliet)
04/10/2017
10

Kan ik en hierom ruimte voor een gesprek anders dan over een voertuig, goede toelichting over het product voelde mij zeer welkom bij Louwman Poortugaal, goeie koffie en er word geluisterd naar wat ik wil. Voor de rest geen onzin praat u wilt dit dan zorgen wij dat u het krijgt.

Verkoop
Anoniem
25/09/2017
9

Hartelijke ontvangst. Goede voorlichting.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
10

OpenVriendelijk

Service
Anoniem
20/09/2017
9

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar doem er echt alles aan om het mij makkelijk te maken!

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
10

Service uitstekend, staan klaar bij vragen en behulpzaam. Uitstekend personeel,

Service
De heer Chris Loeve en mevrouw Loeve-Bierhuizen (Spijkenisse)
19/09/2017
10

we komen al jaren over de vloer bij deze dealer. dat komt omdat we uitermate tevreden zijn over de dienstverlening en de tijd die men steeds voor ons neemt.

Service
Jan J. Stougie (Spijkenisse)
15/09/2017
10

Duidelijk (prijs) afspraken, goede feedback voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden. Op tijd en binnen de aangegeven tijd zijn de w.z.h. gereed.Vriendelijke en correcte baliemedewerkers die uitgebreid de tijd nemen om alles met je door te nemen.

Verkoop
R.Spaans (Hoogvliet)
14/09/2017
9

Niets te wensen , alles oke

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
9

Vriendelijk personeel,goed advies en betrouwbaar.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Dat is mijn gemiddelde van het voorgaande.

Service
Nieborg (Schiedam)
13/09/2017
4

Bij alles draait het om vertrouwen. Gemaakte afspraken zijn er om na te komen. Als dat gebeurd ben ik als klant tevreden. Nu dit niet is gebeurd valt de rest in het niet en dat is jammer want het onderhoud is verder prima verlopen. Hopelijk komt u er nog op terug en zie ik een positief antwoord op mijn mail tegemoet!

Service
S. Visser (spijkenisse)
07/09/2017
10

Vriendelijk personeel, nette prijsopgave en bij niet direct noodzakelijk reparatie mogelijkheid de reparatie te verdelen over twee afspraken. Bij tussendoor vragen (over mogelijk mankement/geluid) aandacht en tijd hiervoor. Steeds goed opgelost. Bij onderhoudsbeurt leenfiets mee om werk te bereiken of naar werk gebracht. Goede service

Verkoop
Anoniem
06/09/2017
10

Prima voorlichting, vriendelijke mensen die zich niet opdringen, prima service.Enig minpuntje wat genoemd kan worden, wat op zich niets met de dealer te maken heeft, is de beschikbare parkeerruimte bij bezoek en onderhoud.

Service
Frans de Ruijter (Spijkenisse)
06/09/2017
8

Perfecte afhandeling van de servicebeurt

Verkoop
Angelique Kornelisse (Hoogvliet)
31/08/2017
9

Zeer klantvriendelijk, duidelijk, betrouwbaar en eerlijk. Heel erg tevreden.

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Goede service en een helder advies tijdens aankoopproces en ook daarna. Enige kleine minpuntje is de beperkte parkeergelegenheid bij de werkplaats en showroom.

Service
Anoniem
30/08/2017
7

Goei service

Service
M. N Smits (Hoogvliet )
30/08/2017
9

Altijd correct en netjes behandeld en nooit problemen ....goede service

Service
Y.Frietman (Hoogvliet)
30/08/2017
10

Alles inbegrepen in de prijs.Medewerkers zijn vriendelijk en voorkomend.Heb nooit klachten en hoef geen lid te worden van wegenwacht of route mobile.Alles netjes en correct.Dikke pluim waard.

Service
Anoniem
23/08/2017
8

Sinds de overname van Carnet door Louwman is het zakelijker geworden en Peugeot erbij

Verkoop
Anoniem
22/08/2017
9

Nette medewerkers die volledig ter beschikking staan om alle vragen te beantwoorden. En de gemaakte filmpjes heb ik als heel positief ervaren.Bij het afhalen van de auto keurige uitleg gekregen van de functies, de instelling van diverse onderdelen ingesteld.Dus... gas geven en toeren!

Service
Henk Gennissen (Rotterdam)
17/08/2017
4

Sinds Louwman dit bedrijf heeft overgenomen zie je alleen maar Peugeot. Zowel bij de receptie als in de wachtruimte. Op het beeldscherm wordt alleen maar reclame gemaakt voor het merk Peugeot.

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Goede service, komen hun afspraken na, vriendelijk personeel.

Verkoop
CA.Schermers (Molen' t HERT 26)
16/08/2017
10

Pretige mensen met goede monteurs, er is niks te veel als je wat vraag.

Verkoop
Dhr. P . Tazelaar (Spijkenisse)
10/08/2017
10

Ik kom hier al vele jaren naar volle tevredenheid

Verkoop
Peter tazelaar (Spijkenisse)
10/08/2017
7

Heel weinig parkeer plekken en moeilijk parkerenDat is het eenige min punt

Verkoop
Dave koekebacker (Hekelingen )
09/08/2017
10

Snelle service vriendelijke verkoper

Service
Vanessa van Rumpt (Brielle)
09/08/2017
9

Toyota Louwman Poortugaal is een fijne dealer. Ik word daar vriendelijk geholpen en van te voren ingelicht over de kosten van bijvoorbeeld een grote beurt. Als service tijdens onderhoud kan ik gebruik maken van een scooter ( wanneer deze beschikbaar is). Het personeel is zeer vriendelijk, denkt mee en ik kom er graag. Voorheen bracht ik mijn auto voor onderhoud naar de Toyota dealer in Hellevoetsluis, maar sinds geruime tijd heb en houd ik mijn auto in Poortugaal in onderhoud.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
8

aardige en leuke verkoper

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Goed geholpen en vooraf duidelijk over de prijs.

Verkoop
Lucyna Marre (Hoogvliet)
02/08/2017
10

het is in de beurt alleen klein parkeer plaats

Verkoop
Dhr.D.Baas (Pernis)
26/07/2017
10

Vriendelijk en zeer correct behandeld

Service
P.F.de Waard (Rhoon)
26/07/2017
7

omdat het er, behalve in de showroom, zeer druk is

Service
M.Ras (Capelle aan den IJssel)
24/07/2017
9

goede service vriendelijkheid....er wordt gebeld als er extra kosten aan de auto zijn.

Verkoop
Dhr. R.P.Landwier (Spijkenisse)
19/07/2017
10

Overzichtelijk bedrijf (bedrijfstechnisch) en een prima ogende uitstraling. Daarnaast is de bejegening altijd zeer vriendelijk!
Ook zakelijk is er altijd een goede overeenkomst af te sluiten. Gewoon topklasse.

Service
Guus Stoelinga
17/07/2017
10

Altijd een goede service. Neemt tijd voor de klant. Informatief en voorkomend. Houd zich aan afspraken. Klantgericht.

Service
Maurice (Spijkenisse)
17/07/2017
9

Mijn Auris heeft hier een 165.000km beurt gehad en er kwam naar voren dat de remblokken bijna aan vervanging toe waren.heb eerst een prijsopgave gekregen en in overleg ze gelijk laten vervangen.

Service
G. van den Eijk (Rhoon)
13/07/2017
10

Ik ben 8 jaar in het bezit van een Toyota die in deze periode bij Louman Poortugaal is onderhouden, tot op heden zijn er geen problemen geweest en is de service altijd erg goed geweest.

Service
R.Roosenburg (Hoogvliet)
13/07/2017
7

Receptie en werkplaats zijn goed. Scooter voor heen en weer was fijn. auto was zelfs gestofzuigd,prima. Het was niet mogelijk met Visa te betalen. Graag vooraf mededelen aangezien dat altijd mogelijk was.
Gekeken naar 2e hands auto maar de prijs is in de showroom hoger dan op marktplaats. Verschil € 1500,-
Kan dat niet begrijpen.

Service
S. Visser (Hoogvliet Rt)
13/07/2017
10

Erg klantgericht. Volledige informatie. Duidelijke factuur en specificatie. Vriendelijk en correct. Schonere auto na afloop. Ik kom er graag weer terug. En de prijs viel mij erg mee.

Verkoop
Ben van den Berg (hoogvliet rotterdam )
06/07/2017
10

staan altijd voor me klaar, helpen met adviezen en wat te doen, vakbekwaam , wordt als klant serieus genomen, een luisterend oor . wordt niks afgerafeld nemen de tijd

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Betrouwbare en goede garage, weten waarover ze het hebben. Bepalen samen ook met de eigenaar van de auto de reparatie en onderhoudsstrategie waarbij natuurlijk de technische staat en veiligheid van de auto hoog in het vaandel blijft staan.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Prettig en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Werkplaats / receptie heeft een heldere communicatie. Showroom mist wat personal aandacht

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Betrouwbare en goede garage, weten waarover ze het hebben. Bepalen samen ook met de eigenaar van de auto de reparatie en onderhoudsstrategie waarbij natuurlijk de technische staat en veiligheid van de auto hoog in het vaandel blijft staan.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Werkplaats / receptie heeft een heldere communicatie. Showroom mist wat personal aandacht

Verkoop
Fam Kruyt (Spijkenisse)
30/06/2017
10

vriendelijk personeel, erg deskundig, snelle maar vooral goede service.

Service
Anoniem
27/06/2017
10

Correcte mensen aan de desk cq werkplaats.
Er is altijd tijd voor tekst en uitleg omtrent nieuwe modellen en de laatste nieuwtjes van Toyota.

Service
Anoniem
23/06/2017
7

Onderhoud is, voor zover ik kan bekijken, goed uitgevoerd.

Verkoop
Ruud Jonkergouw (Spijkenisse)
22/06/2017
10

Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam aardig en attent

Service
Anoniem
21/06/2017
7

Jammer dat de gemaakte afspraak niet bij de dealer stond geregistreerd.
TOCH heeft men onze auto in behandeling genomen en naar wens onderhoud gepleegd.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Omdat ik een 8 mooi vind

Service
J Orgers
20/06/2017
6

Uitstraling heb het idee dat ik bij de Peugeot dealer binnenstapt.
En geen bekende gezichten meer bij de receptie.

Verkoop
Peter Kerkum (Rhoon)
20/06/2017
8

Verkeerde velgen/verkeerde middenconsole/geen getinte ramen/geen navigatie /deukje bij aflevering
Moet wel direct oplossing aangeboden en de fouten erkend

Service
E.Pieterse. (Rotterdam)
19/06/2017
8

Daar ik goed en tijdig ben ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden die na dat er werd geconstateerd dat er nog enige dingen gedaan moesten worden en prijs opgaven besproken waren die gelijk uitgevoerd werden.

Service
Anoniem
14/06/2017
8

Afgezien van het telefonisch contact heb ik al jarenlang een goed contact gehad en dat zet zich gewoon door en ik hoop er nog vele jaren gebruik van te mogen hebben.

Service
Hans van den Dorpel (Rhoon)
06/06/2017
10

goeie garage; goede service

Service
Alex Bussenius (Hoogvliet)
31/05/2017
10

Mijn auto wordt hier elke keer weer perfect onderhouden door een voor mij vertrouwd team

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
8

Zeer tevreden over contact met de verkoper bij aankoop van onze CHR premium

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Uitermate prettige en correcte behandeling.
Alles conform afspraak,
Nette ontvangst. Geen extra wachttijden.

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Klant vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Je wordt goed te woord gestaan, je krijgt correcte informatie en er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd.

Service
Spek (Pernis )
24/05/2017
9

Werkt fijn personeel die verstand van zaken hebben.
Vriendelijk geholpen en duidelijke info

Service
DHR w.Bosman (Hoogvliet rt)
18/05/2017
9

prima service

Service
Anoniem
17/05/2017
8

De service van Louwman Poortugaal is prima. De navigatie van mijn nieuwe auto vertoonde kuren en er is net zo lang gezocht tot alles goed werkte. Je wordt er netjes te woord gestaan en het maken van afspraken (en het nakomen ervan) verloopt perfect.

Service
J. Maat (Rotterdam)
17/05/2017
8

Correcte garage. Klantvriendelijkheid kan verbeterd worden. Om eer een keer terug te moeten gaan voor een hybride test is wat ongelukkig. Ook mijn tijd is kostbaar.
Ter plaatse parkeren is een crime, doordat ook het Peugeot dealerschap door elkaar loopt.

Verkoop
Ad van Popering (Maassluis)
10/05/2017
9

Drukke maar fijne garage prettige medewerkers, er hangt sfeer.

Service
Anoniem
04/05/2017
9

Ik heb geen enkele technische kennis vwb motoren van auto's, medewerkers zijn kort en duidelijk over de gedane werkzaamheden waarna ik weer met een veilig gevoel de auto in stap.

Service
Aad Kolen (Barendrecht.)
03/05/2017
8

Louwman Poortugaal (en vroeger CAR-NET) kenmerkt zich door professionaliteit, kundigheid en klantvriendelijkheid van
het personeel. Het ontbreken van redelijk fatsoenlijke parkeergelegenheid verpest echter veel.
De laatste keer (winter-/zomerbanden wisselen) is de "reparatie" vlot verlopen. Nota zou worden opgestuurd.
(was op 21 april jl.) Echter nog niets ontvangen.

Service
Dhr. Koorn (Hoogvliet rotterdam )
03/05/2017
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. A. Moesker (Rotterdam)
03/05/2017
10

Goed bereikbaar, vriendelijke mensen

Service
Anoniem
21/04/2017
9

Prettige garage. Kom er al 37 jaar. Reparatie goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
20/04/2017
8

Onderhoud is correct uitgevoerd. Oplevering duurde alleen langer dan eerder aangegeven.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Alles conform afspraak uitgevoerd en alle werkzaamheden mondeling goed toegelicht. Toyota & Louwman staat garant voor zorgeloos rij plezier.

Service
Anoniem
19/04/2017
2

Ik heb helemaal niet het gevoel bij een TOYOTA garage binnen te komen. Dat geld ook voor de wachtruimte. Het geheel ademt de sfeer van Renault. Toyota is momenteel geheel onder gesneeuwd. Heel jammer. Heb dit bij de overname reeds voorspelt, maar werd toen tegen gesproken. De huidige werkelijkheid geeft mij VOLLEDIG gelijk. HELAAS.

Service
lc de ridder (Spijkenisse)
19/04/2017
9

prima service en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen

Service
mevr.A.Leeuwenburg (Rhoon)
19/04/2017
7

v0ldoet aan mijn wensen

Service
Verberne (Pernis)
19/04/2017
10

Prima service en kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Zeer tevreden

Service
Dhr.P.van Haren (Spijkenisse)
12/04/2017
7

Geen 10 omdat parkeerruimte beroerd is !!

Service
seip (rhoon)
12/04/2017
9

gewoon goed

Service
Anoniem
06/04/2017
6

Parkeerproblemen
folders nieuwe auto's (yaris) niet op vorraad, wel via website binnen twee dagen ontvangen

Service
Cor Dijkman (Rhoon)
05/04/2017
8

Geen problemen.

Service
J.Bobeldijk (Spijkenisse)
05/04/2017
7

Was hoger maar ik mis het gevoel van mijn dealer. Het is nu meer het ondergeschoven kindje van de Peugeotdealer

Service
Ko Houtman (Rotterdam)
05/04/2017
8

Betrouwbaar advies maakt kiezen makkelijk

Service
seip (rhoon)
28/03/2017
9

gewoon goed

Verkoop
Lesley Vonk (Rotterdam)
23/03/2017
10

Fijne en hartelijke medewerkers. Je wordt serieus genomen en gewaardeerd als klant. Duidelijke communicatie. Men schrikt niet van een kritische noot of ontevredenheid. Hier wordt juist aandacht aan geschonken en dan wordt er behoorlijk wat uit de kast getrokken om deze ontevredenheid weg te nemen, want een blije klant is Toyota duidelijk heel wat waard. Dat ben ik dan ook :)!

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Zeer goede monteurs super

Service
Anoniem
16/03/2017
8

zeer goede dealer, altijd goed behandeld

Service
Anoniem
16/03/2017
7

Mijn auto is hier al jaren in onderhoud, op zich prettig om te weten dat de wagen in goede handen is. De 7 is met name gegeven vanwege de drukte voor wat betreft parkeren op deze locatie (met een grotere kans op parkeerschade). Je kan er niet altijd goed je auto kwijt en er staat meer dan eens auto's in de weg.

Service
C.Mastenbroek (Spijkenisse)
16/03/2017
8

Juiste en correcte service en denken met de klant mee.

Service
Dhr J v Kempen (Spijkenisse)
16/03/2017
9

UITSTEKENDE SERVICE EN UITLEG

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

zeer klantvriendelijk

Verkoop
Fam van Hees (Spijkenisse)
08/03/2017
10

Vanaf het eerste bezoek, tot aan aflevering van onze nieuwe auto perfect geholpen.
Diverse vragen die wij hadden werd direct op geantwoord.
Ook na de aflevering gewoon een super service.

Verkoop
P.J.E.Corveleijn (Spijkenisse)
02/03/2017
10

Ik ben al jaren klant in Poortugaal De service is altijd uitstekend. Vriendelijk vakkundig behulpzaam Personeel. Goede contacten

Service
Danny Voll (Hoogvliet)
22/02/2017
9

Personeel klantvriendelijk. Werk is goed uitgevoerd.
Helaas auto gebracht om 09.00 uur en pas om 17.00 klaar, terwijl receptie mededeelde dat de beurt en apk slechts 2 uur zou duren met een uur extra voor de multiriem vervangen.
Dit was het enige min-puntje.

Service
mw. T.van Wijnen (Poortugaal)
22/02/2017
9

Goede service

Service
R. Maarsen (Spijkenisse)
22/02/2017
7

Goede service en prima monteurs. Omdat mijn auto al redelijk op leeftijd is proberen ze toch mee te denken om kosten enigszins te beperken.

Service
Mark Meisner (Spijkenisse)
16/02/2017
8

Netjes geholpen, onderhoud is perfect uitgevoerd en leenauto was ook goed geregeld.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Zeer behulpzaam en gaan tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Ze denken mee met de klant. Prettige ervaring.

Service
Arie van Klaveren (Poortugaal)
14/02/2017
9

Alle werkzaamheden worden altijd goed, binnen de afgesproken tijd en volgend de
opgegeven prijsopgave uitgevoerd.

Service
Hans Hersbach (SPIJKENISSE)
14/02/2017
9

N.a.v. mijn jaren lange ervaring. Edoch het parkeren daar is sinds het samengaan met een ander het merk auto's zeer slecht!!!!

Service
Martin smits (Poortugaal)
14/02/2017
9

Goede service, netjes geholpen, afspraak netjes nagekomen evenals de rekening.

Service
A. van Popering (Maassluis)
01/02/2017
10

Zeer tevreden goede service

Service
Nico Dick (Poortugaal)
25/01/2017
8

Ben al jaren klant maar het samenvoegen met Peugeot heeft grote parkeerproblemen veroorzaakt en het is er onpersoonlijker door geworden.


Verkoop
Joop Barbier (Spijkenisse )
18/01/2017
10

ik heb zeker al 30 auto gekocht en zeker 15 nieuwe maar ben nog nooit zo fantastisch behandeld bij een dealer

Service
Arie Kruithof (Pernis )
28/12/2016
8

Goede dealer uiterst correct geholpen alleen de inhuizing van Peugeot geeft voor mij een achteruitgang vanwege ruimte te krap . Ook de showroom heeft duidelijk moeten in boeten helaas .

Service
Anoniem
21/12/2016
8

Vriendelijke en correcte behandeling

Service
Anoniem
14/12/2016
3

Slechte planning en slechte communicatie omtrent wachttijd

Verkoop
ASad Kolen (Barendrecht)
09/12/2016
9

Service, deskundigheid, geduld. Vriendelijkheid..

Verkoop
jolanda agterberg (hoek v holland )
09/12/2016
10

Goede erväring met deze dealer ivm familie

Service
Anoniem
30/11/2016
9

Klantvriendelijke garage, flexibel met extra vragen

Service
Anoniem
30/11/2016
8

Goede ervaringen en correct personeel.

Service
H.J. Datema (Hoogvliet)
20/11/2016
10

Al jaren zeer tevreden klant.

Service
Dr. M. Roodenburg (Spijkenisse )
18/11/2016
10

Goede uitleg en niet opdringerig

Service
Anoniem
10/11/2016
8

Ik beroordeel als totaliteit

Service
Elizabet Kornet (Spijkenisse)
20/10/2016
10

Goede service

Service
Frans Dijkman (Poortugaal)
19/10/2016
10

Personeel zeer prettig vakkundige begrijpelijke uitleg,vriendelijk en niet gehaast.Het onderhoud binnen de opgegeven tijd.Telefonisch overleg Ivbm werkzaamheden buiten regulier onderhoud.Als klant het gevoel dat je geen nr bent door je op naam aan te spreken.Waar het om gaat de wagen weer tip top

Service
jolanda agterberg (hoek v holland )
19/10/2016
10

Goede erväring met deze dealer ivm familie

Service
Mw M Korpershoek (Hoogvliet )
17/10/2016
8

telefonisch altijd bereikbaar..komen prijsafspraken na... zijn vriendelijk

Service
de Ridder (Spijkenisse)
12/10/2016
10

Zeer fijne dealer en wij zijn toyota gek

Service
Anoniem
05/10/2016
3

Te lang wachten voor een 1 naar beurt van tevoren aangegeven punten niet uitgevoerd moest ik nog een keer voor terug

Service
Plonie Rooimans (Poortugaal)
05/10/2016
7

Ik mis de uitstraling van de vroegere eigenaren. Het is een andere sfeer geworden, jammer,het is zakelijker geworden.

Service
De heer Chris Loeve (Spijkenisse)
03/10/2016
9

Uitstekend bedrijf. Dat geldt zowel voor de werkplaats als de verkoop. Altijd alles netjes en schoon. Afspraken maken is geen probleem en deze worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Men is nu in een wat rommelige fase als gevolg van het samen voegen met een peuquot dealer. Dat zorgt voor wat overlast en erg weinig parkeerruimte. Niet alle medewerkers zijn even goed bekend met de systemen. Dat komt vast goed. Hopelijk kunnen en mogen wij nog heel lang klant blijven bij deze onderneming zodat we ook onze 5e auto bij dit geweldige bedrijf kunnen afhalen (ergens in 2017?)! Ga zo door en u zult veel tevreden klanten krijgen en behouden.

Service
Dhr.B.Kornet (Spijkenisse)
28/09/2016
10

Omdat de service en klant vriendelijkheid heel goed is .

Service
h.e schellaars (rotterdam)
28/09/2016
9

alles word netjes uitgevoerd wat je vraagt de auto word keurig afgeleverd
een min punt is op het ogenblik het parkeren je houd je hart vast dat je nergens tegen aankomt

Service
Anoniem
21/09/2016
7

Ik verwijs mijn ongemakken naar de veranderingen in de werkplaats en het andere personeel, die,naar men zei: nog niet volledig is ingewerkt.

Service
g.bakhuisen (poortugaal)
21/09/2016
10

ben zeer goed geholpen

Service
Anoniem
14/09/2016
8

Bij aankomst bleek de geboekte beurt wel in het systeem te staan maar niet op de goede naam (vorige eigenaar, zelfde dealer) ook de leenauto was pas later dan gevraagd beschikbaar. Dit is echter ter plekke netjes opgelost en we hebben een Yaris gekregen en een Aygo betaald. Verder is de auto netjes afgeleverd en de factuur was duidelijk. De service is prima, ze zijn erg behulpzaam.

Service
Gerard Barendregt (Poortugaal)
07/09/2016
10

Ik ben nu ruim 30 jaar klant en wordt altijd zeer vriendelijk en klantgericht geholpen.
Bij problemen of mankementen aan de auto kan ik direct of vrijwel direct terecht. Ik merk dat er alles in het werk wordt gesteld om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Duidelijke uitleg van het mankement en de reparatie opties en indien mogelijk een zeer nauwkeurige prijs (offerte) opgave.

Service
Anoniem
31/08/2016
8

Zeer vriendelijk personeel.

Service
ASad Kolen (Barendrecht)
30/08/2016
9

Service, deskundigheid, geduld. Vriendelijkheid..

Service
Anoniem
24/08/2016
9

Prima dealer goed personeel snelle service 👍

Service
Lachman (Barendrecht)
24/08/2016
4

Het was te rommelig met 2 dealers onder 1 dak te ruimte is te klein

Service
Anoniem
10/08/2016
9

Ik was voorheen altijd erg te vrede over de benadering van het personeel in de receptie maar sinds de wijziging van eigenaar vind het erg zakelijk.

Service
Anoniem
03/08/2016
6

mijn buitenspiegel kap los, 3 weken voor bij de garage geweest zou prijsopgave krijgen, tevens afspraak gemaakt voor APK en goot onderhoud, bij aankomst gevraagd over wat kost de buitenspiegel wisten ze niet, ik zou het horen bij afhaal informeerde ik het nog, nog steeds niet bekend , ze bellen me terug tot vandaag geen telefoon gekregen,

Service
Anoniem
20/07/2016
9

Service goed snel en correct

Service
Anoniem
19/07/2016
8

sfeer in de wachtruimte, oude tijdschriften die er liggen. Een ontbijtje in de vroege ochtend zou lekker zijn.

Service
Martin van Eijk (Capelle aan den IJssel)
15/07/2016
9

Het is een fijne garage, je wordt er vriendelijk geholpen en de mensen zijn altijd aardig.
Ze nemen genoeg tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen.

Service
Maurice Schot (Spijkenisse)
15/07/2016
7

redelijk tevreden geholpen al was de wachttijd een teleurstelling

Service
J.E. van Merkom (Hoogvliet)
14/07/2016
9

Goede service, klantgericht, meedenkend en geven een goed advies (gevraagd als ongevraagd). Ben nog wel benieuwd hoe de overgang naar Louman verder zal verlopen. Jammer dat de vestiging uitgebreid is met een Peugeotdealer (bedrijfsmatig te begrijpen). Heb het gevoel dat Toyota een beetje naar de achtergrond is gedrukt, parkeergelegenheid minder geworden. Vooralsnog een dealer waar ik zeker terugkom.

Verkoop
G. van Dongen (Schiedam)
13/07/2016
9

Fijne garage, ik kom er al meer dan 20 jaar. Dat zegt toch genoeg.

Verkoop
peter van aken (nissewaard)
29/06/2016
8

Klantvriendelijk, vakbekwaam, interesse in persoonlijke omstandigheden, neemt de tijd, informatief

Service
Rob van Leijden (Pijkenisse)
22/06/2016
10

Ik kom hier al jaren en ben uiterst tevreden.

Service
Alex Bussenius (Hoogvliet)
15/06/2016
10

Al jaren kom ik tot volle tevredenheid bij mijn Toyota dealer. Goed team met luisterend oor en perfecte service.

Service
dhr Maat (Rotterdam)
15/06/2016
8

Jaarbeurt correct. Voor de eerste APK nieuwe voorbanden nodig vanwege ongelijke slijtage. Binnen- en buitenzijde nagenoeg glad, terwijl de rest min. 4,5 mm had. Reden onduidelijk. Blijkbaar konden na vervolgafspraak dezelfde banden, zoals ook de achterbanden, niet worden geleverd. Voor- en achterbanden nu van verschillend type.
Administratieve afwikkeling na wachtperiode uiterst traag; teneinde raad facturering later.

Service
Anoniem
09/06/2016
8

Al heel veel jaren een goed gevoel na een bezoek aan deze dealer.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Na een warm ontvangst een warme bak koffie. Van een ongedwongen sfeer naar een vrijblijvende proefrit. Met een eerlijk advies een scherpe offerte. Door een persoonlijk begeleide leveringsproces naar een verrassende levering. Dat is klasse !!

Verkoop
Gerrit Heijstek (Poortugaal)
08/06/2016
10

Uitstekende receptie, monteurs en verkopers en prima service.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Omdat ik gewoon tevreden bent, mijn vorige dealer was mazda en dat was een oplichter daar werd ik bedonderd en ze waren onsympathiek ondanks ik daar een hele nieuwe auto had gekocht en elk jaar alle beurten netjes bijhield.

Service
A.Schipper (Spijkenisse )
01/06/2016
9

Door de nette behandeling die ik daar krijg

Service
Bert de Ridder (Spijkenisse)
01/06/2016
10

gewoon een perfecte dealer

Service
Deheer A . Mijling (Barendrecht)
01/06/2016
10

Uitstekende behandeling, vanaf de aankoop tot de dag van vandaag

Verkoop
Dhr E. Schilstra (Spijkenisse )
01/06/2016
9

Zeer vriendelijke en professionele ontvangst. Fijn geholpen.

Verkoop
S. Abdoel (Spijkenisse)
01/06/2016
10

- dealer is bereid om mee te denken over reparaties die moeten plaatsvinden (aan de vorige auto).
- de verkoper van de nieuwe auto heeft heel erg goed geholpen met het afwikkelen van de vorige auto. Ik hoefde zelf geen papierenwinkel door te nemen.

Verkoop
A. van Popering (Maassluis)
25/05/2016
10

Vakbekwaam dealer, met een prettige sfeer zowel aan de receptie, verkoop als werkplaats. Als je binnen loopt ben je altijd welkom, lijkt wel familie.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
10

Een prima garage en erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
19/05/2016
8

Ik heb al sinds 2003 goede ervaringen met deze dealer, ze komen hun woord na en doen hun werk goed. Zijn vriendelijk en meedenkend. Is er per ongeluk toch iets niet helemaal naar wens lossen ze dat direct op. Chapeau!

Service
Dhr .CA>Schermers (Molen 't Hert)
19/05/2016
9

Nooit geen problemen.

Service
Piet van Kraaij (Hoogvliet-Rotterdam)
19/05/2016
9

Goede dealer, met meer parkeerruimte zou het een 10 zijn

Verkoop
Hans Guerain (Rhoon)
18/05/2016
3

Verkoop afdeling onder de maat. Onderhouds afdeling is prima.

Service
A. van Popering (Maassluis)
11/05/2016
10

Altijd gezellige uitstraling, zijn erg klantgericht en nemen de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Zo gezegd, ik kom al jaren bij deze dealer, en rij reeds sinds 1970 diverse verschillende Toyota`s.
Kan niet anders zeggen dat de service heel erg goed is.

Service
govert van bree (rhoon)
11/05/2016
9

Goed en vriendelijk ervaren personeel

Verkoop
Mary Verschoor (Pernis)
11/05/2016
10

Vriendelijk geholpen en duidelijke offertes gekregen over verschillende mogelijkheden.

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
10

Service. Fijne behandeling

Service
Arie Lagerwaard (Rhoon)
04/05/2016
8

Ben naar volle tevredenheid bij de onderhoudsbeurt bij Toyota Poortugaal correct geholpen en duidelijke uitleg gehad wat er is gedaan. Dat ben ik eigenlijk al haast 30 jaar dat wij daar klant zijn.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Stoelen wacht ruimte zijn de houdbaarheid al lang voorbij.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn zeer bereid om mee te denken.

Service
Emiel.A.Alessie (Rotterdam.)
29/04/2016
10

Wij kopen al jaren bij deze dealer , en we zijn heel erg tevreden over de vriendelijke van het personeel en als je met een vraag komt neemt men altijd de tijd voor een goede uitleg.
Kortom een prima dealer om zaken mee te doen.

Service
Petra Musch (Poortugaal )
29/04/2016
8

Goede service en goede afspraken over de aflevering na onderhoud.

Service
S Abdoel (Spijkenisse)
22/04/2016
10

- zeer vriendelijk te woord gestaan
- de dealer heeft laten zien dat deze bereid is om mee te denken over de totale kosten
- zeer heldere uitleg over de nieuwe klantenkaart van Louwman

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Service is prima, personeel erg vriendelijk. Nemen alle tijd om de dingen uit te leggen en mij te informeren.

Verkoop
Dhr. R.P. Landwier (Spijkenisse)
20/04/2016
10

Gewoon de beste service en vakmanschap die men zich kan wensen. Ik ben een technisch persoon, maar laat de auto met liefde over aan de bekwame handen van het "Carnet team" De eerste kennismaking en de "deal" met deze dealer destijds was een ongelovelijke ervaring in vergelijk met diverse andere dealers/merken in de regio destijds. En over de jaren is dat altijd zo gebleven!

Service
J.Verberne (Pernis)
20/04/2016
8

Prima services en reparaties worden netjes uitgevoerd

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Goede uitleg over auto. Vriendelijk.

Service
J. Bobeldijk (Spijkenisse)
07/04/2016
7

Is eigen identiteit kwijt, volledig gedomineerd door peugot. Dit is zeker geen verbetering. Ik voelde me als een vreemde alles peugot wat de klok sloeg.

Service
Walter Doove (Spijkenisse)
07/04/2016
10

Het kan niet beter, afspraak is afspraak , klantvriendelijkheid is optimaal , interesse in mijn auto is óók top.

Service
Frits 't Hooft (Rhoon)
05/04/2016
8

Ondergetekende is 71 jaar, dorpsgarage transformeert en het proces is nog gaande.

Service
Dhr.P.van Haren (Spijkenise)
31/03/2016
10

Ik zou niet weten wat mij geergerd zou hebben tijdens de wachttijd (servicebeurt). alles perfect !!

Service
Leo Kleijburg (Spijkenisse)
31/03/2016
10

Komt altijd afspraken na.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Omdat de directie en alle personeel zeer behulpzaam en attent zijn. Helemaal goed dus. Prima zo.

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Omdat ze dat verdienen. Er is een reden waarom ik al vier jaar vanuit Hillegersberg toch naar Poortugaal blijf rijden ipv naar de toyota dealer op vijf minuten afstand

Service
Anoniem
30/03/2016
8

Ik kom al jaren bij deze dealer omdat ik er altijd correct en fijn word geholpen.

Verkoop
G.Bakhuisen (Poortugaal)
30/03/2016
9

ben tevreden maar kan nog beter b.v internet communicatie is nog niet 100 procent

Service
Anoniem
23/03/2016
10

correct en alles volgens afspraak

Service
Anoniem
23/03/2016
9

prima service en opvolging.

Service
Anoniem
16/03/2016
8

Gewoon goede dealer

Service
Anoniem
16/03/2016
7

Er is veel veranderd in de zaak

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
10

Vriendelijk en kundig

Service
Cees van Mourik (Vlaardingen. )
16/03/2016
8

Een goede service tijdens een onderhoudsbeurt. We werden gebracht en en weer opgehaald bij een tuincentrum. Inclusief kopje koffie en appelgebak. Geweldig.

Service
L. Mulder (Rhoon)
16/03/2016
10

ik heb al meer dan een kwart eeuw zeer goede ervaringen met deze dealer

Service
Ngatimoen (spijkenisse)
16/03/2016
7

vind het jammer dat er een ander merk is bijgevoegd.

Service
p.veloo (spijkenisse)
16/03/2016
8

Medewerkers zijn aardig, behulpzaam en duidelijk wat er aan de auto moet word er n uitgevoerd

Service
Anoniem
14/03/2016
10

Al jaren zeer vriendelijk en altijd behulpzaam. Ik kan er altijd terecht.

Service
Coen Seesing (Hoogvliet)
09/03/2016
8

Ik word altijd netjes ontvangen en geholpen. Krijg het gevoel dat ik als klant in ieder geval welkom ben. Misschien word ik tijdens onderhoudsbeurten soms bedonderd omdat de vervanging van onderdelen nog niet echt nodig is, maar ik zeg altijd: "ik vind het niet erg om belazerd te worden als ik er maar een goed gevoel bij heb." En bij deze dealer ga ik 9 van de 10 keer met een goed gevoel in mijn Toyota Avensis weer naar huis.

Service
Kees de Otter (Hoogvliet)
09/03/2016
9

geode afhandeling, goede service en correcte uitstraling personeel

Verkoop
John (Rhoon)
07/03/2016
10

Vriendelijke medewerkers; persoonlijke benadering

Verkoop
Anoniem
03/03/2016
9

Klant vriendelijk, kennis van zaken en service.

Service
H.A. Burggraeve (Spijkenisse)
03/03/2016
8

Goede service en afspraken op tijd.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

vriendelijke en vakkundige medewerkers. Goede service en altijd bereid te helpen

Service
Rob van den Berg (Hoogvliet)
02/03/2016
8

Zeer keurig geholpen door de medewerker achter de balie. Auto keurig schoon retour.

Service
Jan Stubbe (Hellevoetsluis)
26/02/2016
10

Goede service, kwaliteit

Service
Ank Janssen (Hoogvliet)
25/02/2016
10

Ik ben een tevreden klant. Meestal een vast aanspreekpunt. Zeer klantvriendelijk en goede service.
Bij een reguliere beurt word ik bij bijkomende kost van te voren op de hoogte gebracht.
Als ik met iets kleins bij de dealer kom (zoals als laatst voor een nieuwe accu), wordt mij autosleutel aangepakt, mijn auto binnen gereden en kan ik er op wachten en hoef ik niet opnieuw naar de dealer te rijden.

Service
mevrouw T. van Wijnen (Poortugaal)
25/02/2016
10

Eenvoudig om een afspraak te maken.goede service uitleg over de beurt voor af en houden zicht aan de afspraak.

Service
Anoniem
24/02/2016
7

Niet perfect

Service
J. De Jonge (Rotterdam )
24/02/2016
10

Betrouwbare en persoonlijke service, prettige medewerkers!

Verkoop
Anoniem
19/02/2016
10

vriendelijk en goede service

Service
K.michels (Spijkenisse)
11/02/2016
8

Service is goed, mensen zijn vriendelijk.

Service
Arie Sederel (Rhoon)
10/02/2016
10

Goede service. Prima en deskundig personeel.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
8

Prima dealer

Service
Bas Kornet (Spijkenisse)
03/02/2016
10

Voor de zeer goede service en hulpzaam heid bij een probleem.

Service
Hersbach, Johannes Louis (Spijkenisse)
03/02/2016
9

Deze dealer geeft mij volledige vertrouwen.

Verkoop
Jan Stuij (Poortugaal)
03/02/2016
10

Een bedrijf waar je als klant KONING bent. Onze vijfde auto geleverd en super tevreden. Zowel de werkplaats, medewerkers als verkoopafdeling zijn klasse.

Service
Rocus Plaisier (Hoogvliet)
03/02/2016
9

Een zeer betrouwbare, klantgerichte dealer.
Het personeel is zeer vakbekwaam en deskundig.
Ik heb dit bedrijf al meerdere malen aanbevolen bij bekenden en familie.

Verkoop
F. van Druten (Spijkenisse)
01/02/2016
9

Service (werkplaats) is voortreffelijk. Een goede wachtruimte. Zeer vriendelijk personeel.

Service
jan fiere (spijkenisse)
27/01/2016
8

ik vind hem goed

Verkoop
Kees Roelvink (Vlaardingen)
25/01/2016
9

Vriendelijkheid en goede snelle service.
Overal is begrip voor, zelfs voor de kleinste details, zoals een probleem met de richting aanwijzer die het niet deed.
Bakkie koffie en na 15 min weer klaar.
Service wordt dan ook uiteindelijk, gelijk uitgevoerd.
Een service die iedereen wilt en nog in sommige gevallen bestaan.
Top....

Verkoop
Mevr.Kloek (Spijkenisse)
25/01/2016
8

Goede garage met prima en snelle service.

Service
Anoniem
21/01/2016
8

Omdat alles naar bevredenheid is uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
10

Vriendelijk en bekwaam personeel met goede service.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

uitstraling is prettig, je word goed geholpen.

Service
Monique Willems (Barendrecht)
20/01/2016
9

De medewerkers behandelen mijn auto met liefde en respect. Ze snappen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Mijn auto is geen voertuig, het is een deel van mijn vrijheid en zelfstandigheid.

Service
Ria van Keulen (Rhoon)
20/01/2016
8

Goed en netjes geholpen

Service
Dhr. C. A. van den Berg (Spijkenisse )
18/01/2016
10

Ik heb sinds 1973 in verschillende merken auto's gereden van het GAK. En het verschil van service van die merken is enorm groot.

Service
Dhr. A van der Kuil (Pernis)
14/01/2016
10

zeer tevreden, vriendelijke benadering

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

prima service, klantvriendelijk, goed bereikbaar

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Vriendelijk met goed personeel.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Buiten de afgesproken 3 jaars beurt ook een kleine reparatie ivm met losgerakte wielkap uitgevoerd.

Service
Bert Assenberg (Spijkenisse)
13/01/2016
10

Ik heb mijn toyota nieuw gekocht in 2011, en al die tijd ben ik geweldig geholpen.

Service
Dhr F.J.O Dijkman (Poortugaal)
13/01/2016
10

Prima service en uitleg over de tijd die men nodig had voor de grote beurt en binnen die tijd ook de werkzaamheden uitgevoerd.Eerst kopje koffie en daarna door mijn vrouw opgehaald Werd gebeld toen de auto klaarstond.Netjes schoon uitleg over de werkzaamheden en wie je ook treft van het personeel allemaal even klantvriendelijk.Echter een man een speciale vermelding een tien met een griffel voor de werknemer door wie we geholpen zijn.

Service
G.I. van Leenen -Noordman (SPIJKENISSE)
13/01/2016
9

Ben tevreden wordt goed geholpen

Verkoop
Hr. H de Rooy (hoogvliet)
13/01/2016
9

Al vele jaren een zeer klant gerichte en vriendelijk dealer waar service boven aan staat. Heb zelf al jaren een Toyota en de 2e auto is nu ook een Toyota geworden. Dit mag duidelijk zijn waarom

Service
Jan van Oort (Pernis)
13/01/2016
9

goede kennis van het voertuig en de klantvriendelijkhe

Service
Anoniem
08/01/2016
9

Goede service en klantvriendelijk bedrijf

Service
G.A.Vink (Spijkenisse)
08/01/2016
9

Al jaren klant bij deze dealer,nooit klachten.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

Laatste bezoeken direct geholpen met het monteren van kentekenplaten, en een vervangende auto meegekregen bij de onderhoudsbeurt.

Service
Dhr M.H. van der Burght (Hoogvliet)
06/01/2016
9

Kom al sinds 1980 bij deze Toyota dealer ( toen nog de familie Den Oude ) en heb er al mijn auto's daar gekocht, de gebroeders Den Oude zijn altijd betrouwbaar en klant gericht over gekomen ook de monteurs zijn vakkundig en de ene keer in al die jaren dat ik niet tevreden was is de fout snel en zolder kosten herstelt, dankzij hun goede zorgen ben ik een tevreden Toyota rijder.

Verkoop
Piet Nijman (Spijkenisse)
04/01/2016
10

Omdat alles gegaan is zoals wij dit verwacht hadden.

Service
Yvonne Kort (Hoogvliet-Rotterdam)
04/01/2016
9

Omdat zij mij uitstekend hebben geholpen terwijl ik de auto niet bij Car Net Poortugaal kocht of in onderhoud had.
Zij hebben erg hun best gedaan bij Toyota Nederland om de kosten voor mij zo laag mogelijk te houden.
Dit wilde Toyota Spiering niet doen, terwijl ik daar de auto gekocht heb en in onderhoud had.
De medewerkers denken met mij mee en hebben begrip en gevoel voor mijn situatie, wat ik heel erg waardeer.
Ook de reparatie is goed en eerlijk uitgelegd en goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

uitstekende service, ervaren personeel, correcte uitleg over prijsopgaaf

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Tevredenheid,en correctie op eerdere vraag: versturen naar dealer mag

Service
Arie Kruithof (Pernis )
30/12/2015
9

Ik ben uitermate tevreden over de ervaringen bij de dealer in Poortugaal zowel over de behandeling door het personeel in de showroom en receptie . Werkplaats is een ander probleem ben niet in aanraking gekomen met het personeel daarvan maar de auto is naar volle tevredenheid behandeld tijdens de 90000km beurt .

Service
E.W. Kraak (Rhoon)
30/12/2015
7

Dealer is dichtbij, maar binding met het bedrijf is na overname verdwenen

Service
mevr. Kol (hoogvliet)
24/12/2015
10

Al jaren klant. Altijd goed en correct geholpen. Doen meer dan ik verwacht.

Verkoop
A. Kweekel (Poortugaal)
23/12/2015
9

Perfecte klankvriendelijkheid en service van de medewerkers

Service
D. van Ginkel (Spijkenisse)
23/12/2015
10

Vriendelijke en geduldige mensen achter de balie en showroom.
de werkzaamheden aan de auto worden goed en volgens afspraak uitgevoerd.

Service
J.Feteris (Hoogvliet)
23/12/2015
10

Betrouwbaar personeel, vooral goede auto's,altijd perfect geholpen! Met inruil ,reparatie,aflevering!

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
9

Vriendelijk op alle gebied en voldoende informatie en belangstelling

Service
Anoniem
14/12/2015
8

Zoals reeds eerder werd vermeld.

Service
Dhr.P.C. van der Wiel (Pernis.)
14/12/2015
9

Omdat het personeel dat daar werkt naar mijn mening vakkundig is en precies weet wat ze doen.

Service
m heezen (poortugaal)
14/12/2015
6

computersystemen werken niet goed na overname

Service
a.h van der wulp (Hoogvliet)
09/12/2015
8

lijkt mij duidelijk uit voorgaande toelichtingen

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Hele goede service en uitleg

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Altijd correct en vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Tot nu toe ben ik beter behandeld,dan de dealers o.a. Ford

Verkoop
Dhr. J. van Eeten (Hoogvliet)
09/12/2015
10

Vriendelijk ontvangst bij eerste bezoek, in het "voortraject" naar offerte heeft verkoper alle moeite genomen om de door mij gewenste informatie te geven en ruim de tijd voor mij genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Service
Hans Groeneveld (Pernis)
09/12/2015
9

Prima geholpen.
Vriendelijke balie.
Auto is door monteur na eerste service beurt keurig afgeleverd.
Ook garantie voor waarde worden prima nagekomen.

Service
Anoniem
07/12/2015
9

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Een vriendelijke , attente behandeling bij de receptie.
Onderhoud en reparaties worden zorgvuldig uitgevoerd.
Bij storingen wordt je veelal snel geholpen.

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Gewoon goede service. Duidelijk en No Nonsens

Service
Anoniem
26/11/2015
9

KLantvriendelijk en Goede service.

Service
Mevrouw Merkelbag (Spijkenisse )
26/11/2015
9

Worden heel goed geholpen zowel bij de receptie als de werkplaats

Service
pmseip (rhoon)
26/11/2015
9

geode service

Service
Anoniem
25/11/2015
10

ben tevreden

Verkoop
a.w. huizer verhagen (poortugaal)
25/11/2015
9

We zijn bij de aankoop zeer goed geholpen en netjes voor gesteld aan receptie / werkplaats en zijn bij aflevering heel netjes geholpen met hele goede uitleg over de auto

Service
Peter Kleinjan (Rhoon)
25/11/2015
8

Service goed. Korrekte afhandeling.

Service
Anoniem
23/11/2015
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Adriaan Landa (Hoogvliet)
18/11/2015
9

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Altijd goede service.

Service
Theo Romijn (Pooertugaal)
18/11/2015
9

Goede service

Service
Anoniem
16/11/2015
8

auto was op de afgesproken tijd klaar en de leenfiets was op dat moment erg gemakkelijk

Service
JE Braun Bijloo (Spijkenisse)
11/11/2015
9

Ben heel tevreden over de auto,de behandeling bij de dealer,totaal plaatje is perfect.

Service
Anoniem
09/11/2015
7

Ik heb alle vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de uitgevoerde werkzaamheden. De Service Card lijkt mooi meegenomen, maar natuurlijk betaal je hier indirect ook voor.

Deze dealer is voor ons slecht bereikbaar en de laatste jaren is het wel vervelend dat er élke keer extra kosten bijkomen.
Na 24 jaar (uitsluitend) Toyota te hebben gereden ben ik van plan om voor mijn eerstvolgende auto ook andere merken te overwegen (dealer dichterbij).

Service
Anoniem
05/11/2015
8

correct benadering van een klant

Verkoop
Mevr. L van Hulst de Groot (Berkel en Rodenrijs)
05/11/2015
10

Service is prima ,klantvriendelijk, eerlijk.

Service
Anoniem
04/11/2015
8

Zeer plezierige behandeling.

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
9

Gewoon goed

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Ik heb in al die jaren nog geen negatieve ervaring met deze garage, mijn auto en ik worden prima behandelt.

Service
Bert Lagrouw (Poortugaal)
04/11/2015
9

Word prettig geholpen,is een betrouwbare dealer

Service
Martin (Poortugaal)
04/11/2015
9

Prima service, ga zo door!

Service
Wim Huiskes (Hoogvliet)
04/11/2015
8

helder, goede service, vriendelijk.

Service
Ad van Popering (Maassluis)
28/10/2015
10

prettige garage, keurige service en ze staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Omdat alles naar volle tevredenheid wordt opgelost, gerepareerd, enz.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Vriendelijke en goede service

Service
Anoniem
28/10/2015
8

voldoende service

Service
LC de Ridder (Spijkenisse)
28/10/2015
10

Prima service, netjes de auto achterlaten na de werkzaamheden, duidelijke uitleg over de beurt en eventueel bij komende reparatie's

Service
Anoniem
23/10/2015
10

Klantvriendelijk. Goede service.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam, goede service en bereid om iets extra's te doen.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Kom er al jaren.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Ik wordt altijd correct behandeld en vlot geholpen.

Service
H. Cekic (Poortugaal)
21/10/2015
10

Duidelijk, vakbekwaamheid en vriendelijk personeel. Vooraf duidelijke prijsopgave.

Service
Leonie (Rhoon)
21/10/2015
8

Zowel mijn ouders als ik komen hier nu al een paar jaar met onze auto's. De service is altijd goed en ik vind het personeel bij deze garage erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
15/10/2015
8

klantvriendelijk, goede service en tot nu toe (weet niet hoe de toekomst eruitziet) uitstekende onderhoud aan de auto.

Service
Mevr. Elly Kornet van Heugten (Spijkenisse)
14/10/2015